· 

Edrie


 

Edrie  -  Silverbird 

 

 

Edrie maakt prachtige nieuwe schlager single “ Silverbird”!

 

Een prachtige brede en moderne sound die fantastisch is ingezongen met veel gevoel en passie! Dat is samengevat: Silverbird.. Hij is een ware muziek kameleon; Edrie (Antonissen 1975). Of het nu gaat om vette rockmuziek, dialect feesthits of zwoele ballades; hij is zeker niet in 1 genre samen te vatten en bereikt zo een enorm gevarieerd publiek. Vanaf het moment dat hij samenwerkt met het label AKMP van producer/schrijver Andre Kooiman krijgt hij landelijk erg veel airplay bij de kleine en grote radiozenders die het Nederlandstalige lied draaien. Zijn nieuwste single is wederom een aangename verrassing! Deze keer heeft hij een echte schlager single gemaakt met de titel; “Silverbird”. De plaat is wederom geproduceerd door Andre Kooiman die al veel hit singles maakte voor Edrie zoals; “Frietboer, Vuilwaark en “Maria”. Een prachtige brede en moderne sound die fantastisch is ingezongen met veel gevoel en passie!

 

De single “SIlverbird” is vanaf Oktober 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

 

Met deze prachtige nieuwe single laat Edrie weer een nieuw geluid horen in zijn hele rijke repertoire dat zeker weer een heel groot publiek zal gaan aanspreken.