· 

Eertse en Marty


 

 

Eertse en Marty - De wind die mijn reis bepaald’

 

 

Eertse en Marty met verrassende debuutsingle ‘De wind die mijn reis bepaald’

 

De in Leeuwarden woonachtige Eertse Ludema zingt al geruime tijd op feesten en partijen. Hij heeft al jaren de droom om zijn eigen nummer uit te brengen. Eertse gaat hiervoor een samenwerking aan met de bekende producer Roy Otters van ANRO Productions. Ze beluiten om een oude Engelbert Humperdinck hit nieuw leven in te blazen en hierdoor ontstaat het prachtige 'De wind die mijn reis bepaald’. 

 

'Toen ik onlangs bij vrienden dit nummer samen met Marty (waarmee hij een duo vormt) zong, waren ze direct enthousiast en Marty zei dat ik dit moest uitbrengen. In de uiteindelijke versie zingt ze de 2e stem en dat klinkt super', aldus een enthousiaste Eertse.

 

Eertse & Marty hopen dat hun debuutsingle ook bij het grote publiek in de smaak zal vallen. De RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.