· 

Elias van Hees


 

 

Elias van Hees - Het leven is niet te koop

 

 

Haags oud-raadslid lanceert persoonlijk levenslied

 

Elias van Hees, oud-raadslid uit Den Haag en bekend geworden als zingende politicus rekent af met zijn verleden. In zijn nieuwe nummer ‘Het leven is niet te koop’ bezingt hij, met een positieve boodschap, zijn turbulente zoektocht naar geluk en eigen identiteit. Genieten van het leven en persoonlijke groei staan centraal.

 

Elias: ‘Het leven is niet maakbaar, maar blijf positief, geniet en verbind met elkaar is mijn motto! Net als iedereen heb ook ik mijn krassen opgelopen in het leven. Mijn jeugd ging helaas gepaard met een streng religieus regime, waarin ik als kind en jongere onvoldoende vrijheid kreeg. Dit maakte mij ongelukkig. Een tijd lang heb ik mijn eigen verleden onbedoeld op de maatschappij geplakt en hierin deed ik mensen soms tekort. Met mijn nieuwe nummer wil ik aantonen dat het nooit te laat is om op nieuwe ideeën te komen. Heb lef en blijf niet stil staan!’

 

Het alweer de zesde single van de Hagenaar die in 2019 begon met het uitbrengen van eigen liedjes. Chris Cohen schreef de tekst en Peter la Haye maakte de productie. Sander van der Heide (Wisseloord Studios) deed de mastering. Miss Supermodel Universe Nederland 2022 Prianka Raghoe (25) maakt haar opwachting in de videoclip. Elias hoopt heel Nederland te veroveren met deze nieuwe single.

 

De single "Het leven is niet te koop" is verkrijgbaar vanaf 21 september en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.