· 

Enrico


 

 

Enrico - Alleen met zijn tweeën

 

 

 

Enrico brengt opzwepende en ritmische zomersingle uit getiteld ‘Alleen met z’n tweeën

 

Een aantal zangers uit de Rood-Hit-Blauw stal van Ronald Visch nemen tot volle tevredenheid op in de studio van Sonic

Solutions. Enrico vond een paar jaar geleden de weg al naar deze studio die gevestigd is in Roosendaal. Zijn nieuwe single ‘Alleen met z’n tweeën’ staat bol van opzwepende zomerse klanken waar je vrolijk van wordt. De tekst is geschreven door Colin Heikens, de accordeonpartijnen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis en de productie lag in handen van Joris van Dijk.

 

Afgelopen mei had Enrico deze single al aangekondigd. In eerste instantie was de officiële releasedatum 24 juni, maar vanwege

de coronacrisis werd deze opgeschort. Enrico had nooit verwacht dat de corona zoveel teweeg zou brengen. Tot die bewuste dag in maart waarop de regering allerlei maatregelen aankondigde was Enrico druk met z’n vele optredens en op zoek naar het juiste leuke liedje om in de studio op te nemen.

‘Door de coronacrisis had ik wat meer tijd om me bezig te houden met deze zoektocht

.

Al scrollend op Youtube vond ik een clip waarmee miljoenen views binnen gehaald werd. Het ritme en de uitvoering kwamen dicht in de buurt van m’n vorige single ‘Ik denk na’. Het deuntje blijft hangen en dat is precies waarnaar ik zocht. We zitten nu

midden in de zomer. Veel langer wachten om dit nummer uit te brengen was geen optie. Volgens mijn platenbaas in de timing nu perfect’, aldus Enrico.

 

De CD single ‘Alleen met z’n tweeën’ is vanaf 12 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.