· 

Eveline Cannoot & Sammy Moore


 

 

Eveline Cannoot & Sammy Moore 

 

 Zo Vertrouwd 

 

 

Eveline Cannoot en Sammy Moore slaan de handen in elkaar en dat voelt… zo vertrouwd. 

 

“Het idee om samen de studio in te duiken ontstond tijdens mijn show die ik een paar maanden geleden gaf in Rotselaar. Voor een bomvolle zaal zong ik samen met Eveline ‘Up Where we belong’ en de zaal stond spontaan recht.”, vertelt Sammy. 

 

“Daar moeten we iets mee doen”, voegt Eveline hieraan toe. “Wanneer brainstormen we hier eens over…!”

 

Veel brainstormen was niet nodig want een week later had Jim Nys al een prachtig duet klaar. Zo snel kan het allemaal gaan. 

 

Jim Nys, hartsvriend en componist van tal van nummers, schreef dit duet aan z’n piano. 

 

Strooi daar nog een tekst van Sabien Tiels over met een zeemzoet arrangement van top producer Patrick Renier en je komt naadloos bij “Zo Vertrouwd” terecht. 

 

Het is een klassiek duet geworden waar de 2 stemmen heel mooi blenden. Het gaat over het lot van een vriendschap. Oude liefde roest niet hè. “Volgens mij gaan veel mensen zich hierin herkennen en dat maakt het nog mooier. Stof om over te praten!”, voegt Sammy hier aan toe. 

 

Eveline en Sammy kunnen het ook naast het podium goed met elkaar vinden. Dat kan alleen maar voordelen hebben als ze hun duet samen brengen tijdens de komende optredens. “Dus vanaf nu ook samen te boeken…”, lacht Eveline.