· 

Fadim


 

 

Fadim  -  Wat Doe jij me aan 

 

 

Het overvalt je en het beste medicijn is het ondergaan!

 

Fadim gaat mee op een vibe, een trilling in zijn lichaam die we allemaal herkennen: de positieve gevoelens van de liefde! Het is een cliché maar het is ook een ongeschreven regel, een kleine vonk van net die persoon die je hart sneller kan doen kloppen.

De hartslag van Fadim, op het ritme van het leven dat hij samen met iemand wil delen! Als dit je overkomt, dan zing je ongewtijfeld mee met Fadim.‘’Wat doe jij me aan”, over het soms prettig gestoorde gevoel, dat je wil blijven beleven!

 

Fadim (Tongeren ’95)

 

Een jonge muzikale perfectionist, een liefde voor muziek die als een kolkende rivier door zijn aderen stroomt, veelzijdigheid én een stem die reeds 2 albums de ultratop binnen zong. Voeg daarbij een muzikale thuis, winnaar worden van een internationale wedstrijd én een jongeman die zijn levensdroom wil waarmaken, dát is Fadim.

 

Een passie beleven en beter worden in dat wat je het liefste doet: entertainen & zingen!

 

Fadim timmerde aan zijn eigen weg, onder de noemer ADYA & Fadim werden 2 full albums bij elkaar gezongen. De muzikale visitekaartjes waarmee Vlaanderen Fadim leerde kennen vloeiden voort uit een samenwerking met Adriaan Van Landschoot.

 

Grenzen verleggen doet je groeien, Jean-Pierre Kerkhofs, Artsoundstudio, schreef en produceerde een nieuw nummer. Wendy D’Joos tekende voor de tekst.

 

Fadim is positief “verloren” in de liefde, dat hoor en voel je in zijn nieuwe single