· 

Feestduo Bekend


 

 

Feestduo Bekend  - Koffie Koffie Lekker Bakkie Koffie 

 

 

Lekkere live ingespeelde trompetten en een heerlijke beat zijn de ingrediënten van deze commercieel klinkende feestplaat!

 

Het feestduo Bekend van TV bestaat uit muziekvrienden Ton en Edward, die samen al aardig wat optredens hebben gedaan. Om hun bekendheid te vergroten hebben ze besloten om nu hun eerste single te lanceren. Samen met de bekende allround producer André Kooiman doken ze de studio in en maakten ze een heerlijke feestversie van de bekende hit; “Koffie koffie lekker bakkie koffie” van Rita Corita. De herkenbaarheid van het nummer in combinatie met een nieuwe moderne beat maakt het nummer onzettend commercieel voor het grote publiek. Lekkere live ingespeelde trompetten en een heerlijke beat zijn de ingrediënten van deze super klinkende feestplaat! Het tweetal heeft dit jaar grote plannen nu er steeds meer gaat gebeuren rondom evenementen en feesten. “De eerste optredens staan alweer geboekt dus we mogen weer” zegt het duo enthousiast!

Tevens is er van het feestnummer een flitsende videoclip gemaakt die te zien is op het Youtube kanaal van AKMP. Tevens zal de clip op de bekende tv kanalen worden vertoond.

 

De single “Koffie koffie lekker bakkie koffie” is vanaf April 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze lekkere feestelijke plaat heeft Feestduo Bekend van TV een flinke stap gezet om hun plek te gaan veroveren in het feest circuit van Nederland!