· 

Feestduo Tsjonge Jonge


 

 

Feestduo Tsjonge Jonge Muzikaal Uitgedaagd!

 

 

Feestduo Tsjonge-jonge, het welbekende gezellige Brabantse party duo, dat al verscheidene jaren meedraait in het Nederlandstalige muziekcircuit, hebben weer een nieuwe single uitgebracht getiteld:  ”Waar de Avond in de nacht verdwijnt”. Het liedje is ontstaan in het TV programma De Muzikale Uitdaging (TV73) i.s.m. Nol Roos, Kees Tel en JC Records.

 

Tijdens de opname (eind 2018) van het TV programma kregen de beide heren via een externe muzikale producer de uitdaging om binnen 3 uur een feestelijk, up tempo nummer te maken met als titel ‘’Waar de avond in de nacht verdwijnt’’  als opvolger van hun reeds eerder uitgebrachte feestsingle ’s o.a.: Ons Brabant, Mien waar is mijn feestneus, Knallen met die ballen, Ik heb nog zoveel niet gedaan, Vingertje, Olliedegalliedunallieunok & Olifantenpolonaise. 

 

In eerste instantie was het de bedoeling om het nummer al eerder uit te brengen, maar omdat het liedje tijdens de Tv opname nog niet helemaal klaar was,  en er al 2 nieuwe singles (Mien waar is mijn feestneus en Hoge hakken, echte liefde) gepland stonden in de agenda om uit te brengen, werd de lancering uitgesteld.  Omdat de heren dit jaar toch nog met iets nieuws wilde komen, doken zij enige tijd geleden opnieuw de studio in van Kees Tel om het liedje, wat destijds op de plank was blijven liggen nieuw leven in te blazen en op te pimpen voor de officiële release.

 

De nieuwe, up tempo single ”Waar de Avond in de nacht verdwijnt” is evenals hun reeds eerder uitgebrachte nummers weer een lekker in het gehoor klinkend liedje geworden met hoog meezing gehalte, en zou daarom zomaar weer een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse lokale, regionale en landelijke radiostations in Nederland en België.

 

De single zal vanaf 5 september digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records, en is de voorloper van het verzamel album van de Muzikale Uitdaging wat naar verwachting eind 2020 zal uitkomen. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track van Feestduo Tsjonge-jonge eveneens via de streamingsdiensten te beluisteren zijn. 

 

De bijpassende videoclip  is  geschoten door Final frame media