· 

Feestzanger Rene


 

 

Feestzanger Rene - Laat me los

 

 

 

Dat Feestzanger René ook serieus blijkt uit z'n nieuwe single Laat me los 

 

Het is bijna niet voor te stellen maar feestzanger  René bleek ook een andere kant te hebben. Dat bewijst hij met z'n nieuwe single "Laat me los". In de tien jaar dat René op de bühne staat is dit z'n eerste staat single. Het onderwerp spreekt René ook aan en hij bezit er zelf ook wel een beetje in voor heel veel mannen. De opnames zoals wij van René gebruikelijk zijn bij Kees Tel.

 

De boodschap van het gelogen is duidelijk. Je komt de liefde van je leven tegen. Na komt je vrijheid kwijtraakt. Je gaat liever aan de haal en het gras lijkt altijd groener aan de overkant. Je wilt weer vrij zijn, maar je kunt ook niet zonder haar. En dan zeg je dingen tegen beter weten in

 

. En die heb ik samen met mijn grote vriend William ten Kate opgenomen bij Theater De Lievekamp in Oss. Ze opgesteldn het theater beschikbaar en alle medewerking. De sfeer die dat met zich meebracht verleden er gewoon bij. Geen toeters en bellen, maar gewoon 1 persoon op het podium die het verhaalt vertolkt…..en gelukkig ben ik die persoon, glundert René.

 

"Laat me los", is vanaf 2 maart 2022 te streamen bij de bekende platforms. De clip, opgenomen door William ten Kate, is hier  te  bewonderen en  bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van feestzanger René.