· 

Ferry Koestering


 

Ferry Koestering - Zwarte Ogen

 

 

 

Nadat zijn vorige single "Ja Is Wat Je Zei" door ontzettend veel Poolse fans was gedeeld op Facebook valt het nu niet meer te ontkennen... Waar Hazes en Borsato hun inspiratie uit Italië haalde, haalt Ferry Koestering deze uit het altijd gezellige Polen. 

 

HIj kwam in aanraking met de Poolse muziek op de bruiloft van zijn goede vriend en tevens muziekproducer Adrian Kuipers. Nadat hij het Ja-woord had gegeven aan zijn Poolse schone ontstond er een fantastisch feest van 3 dagen lang met veel eten, drank en muziek. Als Nederlander moet je natuurlijk niet proberen om hetzelfde tempo qua Vodka aan te houden, maar de muziek is me nog bijgebleven, grapt de zanger. Deze muziek is in Polen razend populair en nummers hebben vaak meer dan honderd miljoen hits op Youtube.

 

Eenmaal bijgekomen van het gigantische feest besloten ze ook Nederland te gaan veroveren met deze tophits. De muziek heeft het tweetal helemaal opnieuw geproduceerd en ook de teksten zijn volledig zelf geschreven.

 

Ook deze nieuwe single 'Zwarte Ogen' is een Nederlandstalige uitvoering van een bekend Pools nummer, welke iedereen daar kan meezingen, en natuurlijk binnenkort hier ook.

 

De videoclip is voor Corona opgenomen in de schitterende omgeving van Toscane (Italië). De tijd die is ontstaan door het ontbreken van optredens tijdens Corona, is gebruikt om de muziek te perfectioneren met deze geweldige 2e single als eindresultaat.

 

Ferry Koestering – Zwarte Ogen is vanaf vandaag (11-12-2020) overal te streamen.

De videoclip gaat vanavond om 20:00 in Première op YouTube. Fans kunnen tegelijk de videoclip voor het eerst bekijken en live reageren.