· 

Filip Kook


 

 

Filip Kook  "Waar een deur dicht gaat"

 

 

FILIP KOOK DRAAGT ZIJN NIEUWE SINGLE OP AAN OVERLEDEN BROER!

 

Filip Kook de geboren en getogen Hengeloër en opvallende verschijning, besloot in het jaar 2020 zelf een lied te maken. Samen met Frank van Etten schreef hij het lied "Waar een deur dicht gaat" en daarmee hoopt hij de mensen een hart onder de riem te steken in deze vervelende (corona) tijden. "Ik denk dat een ieder zich wel kan vinden in de tekst van deze geweldige plaat" aldus Filip Kook die als naam al wel een bekende is in de NL muziekwereld, maar nog niet als zanger. "Ik hoop dat dit nummer net zoveel succes krijgt als mijn feesten die hebben, dan ben ik zeker tevreden"

 

Natuurlijk kennen velen Filip Kook van zijn show ‘Hollandse Krakers’ deze show begon hij in 2015 als een nieuw evenement in het oosten van het land! Mooie feestavonden met elke keer weer topartiesten. Namen als Tino Martin, Django Wagner, Andre Hazes, Frank van Etten, Koos Alberts, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Willem Barth etc etc zijn daar niet vreemd. Maar op ieder feest biedt hij talent ook een kans. Elke avond begint hij met een aantal talentvolle artiesten. Een eigen single presentatie met zo genoemde A artiesten voor de nog onbekende artiest komen regelmatig voorbij. Met 5 events per jaar is Hollandse Krakers onder leiding van Filip Kook inmiddels een vaste en bekende naam geworden in de wereld van de volksmuziek.

 

Zingen is voor mij een leuke bijzaak, want mijn hart ligt nou eenmaal bij het organiseren van events, maar dit is ook een super leuke ervaring.

 

Ik draag dit lied speciaal op aan mijn broer Jason, die 2 Maart 2020 overleden is. Als er iemand was die in mij geloofde, dan was hij dat wel!"