· 

Frank & Mirella


 

 

Frank & Mirella - Waarom heb je geen nee gezegd 

 

 

Weert - Frank & Mirella zijn al jarenlang een vertrouwde naam in de Hollandse muziekwereld. Het Brabantse duo, bestaande uit Frank Mortiers en sinds 2012 zangeres Francis van den Berg, kan natuurlijk al vele jaren terugkijken op een indrukwekkende carrière. Het duo Frank & Mirella startte in het begin van de jaren '70. Het grootste succes boekte het duo in de jaren 80 met het nummer De Verzonken Stad. Nu, meer dan 50 jaar later, is er deze opvallende release. Want denk maar niet dat het duo is blijven stilstaan in de tijd. De nieuwe single is helemaal van nu! 

 

Telstar Music Weert, de platenmaatschappij die grote successen boekte onder leiding van de in 2011 overleden Johnny  Hoes werkte voor dit project samen met het team van Studio Ellef uit Linne (NL). Onder leiding van producent Adri-Jan Hoes werden Olaf Simins en Ton Balendonck  aan het werk gezet om de complete productie te verzorgen van zowel de muziek als de bijbehorende videoclip.

 

"Waarom heb je geen nee gezegd" is een eigentijds nummer met een EDM/Schlager/Pop sausje, met een pikant thema: het liedje gaat namelijk over vreemd gaan en de emoties die daarbij horen. 

 

Na meer dan 50 jaar toch weer een nieuwe hit voor Frank & Mirella? Met deze plaat zou dat zo maar eens kunnen gebeuren!

 

Officieel komt het nummer vrijdag 5 augustus uit, maar we geven u nu alvast de Sneak Preview! Misschien bent u wel de eerste..