· 

Frank Live


 

Frank Live  -  Euforie

 

 

Frank Live neemt lied voor WK op: ‘Euforie’

 

Frank Live uit Bruinisse heeft een lied ter gelegenheid van het aanstaande WK voetbal in Qatar gemaakt en de titel van het nummer is ‘Euforie’.

 

Het idee voor dit nummer bedacht ik zelf, het is niet specifiek voor het WK, maar meer voor Oranje. Stuitend op een Italiaans nummer vond ik dat een goede melodie, vervolgens schreef Patricia Geerling, de vrouw van mijn producer, de tekst erbij en heb ik het ingezongen in de studio in Valkenburg. Volgens mij is de release van “Euforie” twee tot drie weken voor het WK een mooi tijdstip, want er komen er natuurlijk veel meer uit. Het is goed gelukt en heeft een hoog meezinggehalte, natuurlijk is het de bedoeling dat het in de hoofdjes blijft zitten, aldus een trotse Frank Live.

 

Frank Polak zingt nu zo’n vijftien jaar professioneel. De Bruenaar zoals zij dat in Bruinisse noemen doet dat op bruiloften, partijen en privéfeesten. Zijn repertoire zit tussen Frank Sinatra en André Hazes, maar hij heeft ook eigen nummers. Aan het begin van dit jaar nam de 48-jarige zanger een nummer (Ons Leven) op met Ben Cramer. Maar nu gaat hij de komende tijd het land door om de jongens van Oranje te steunen.