· 

Frank te Hennepe en Gerrie Bischoff


 

 

 

Frank te Hennepe en Gerrie Bischoff lanceren kerstsingle 

 

 

 

Het is een tijdje stil geweest rond het duo Frank en Gerrie, niet omdat ze stil hebben gezeten, nee in tegendeel zelfs. Maar in deze moeilijke tijd door corona viel het niet mee in de muziek branche en waren er weinig tot geen optredens en is het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Gelukkig hebben we een eigen productie studio waardoor we wel samen een duet op konden nemen. Een nummer wat gericht is op de kerst, aldus producer Frank te Hennepe

 

Deze kerstsingle met de titel “Donkere Dagen” heeft een meervoud van betekenissen, in deze toch al onzekere tijd. Voor de liefde van mensen zal het een bepaalde betekenis hebben. Voor de eenzaamheid deze kerst zal het voor de ander weer een andere betekenis hebben. Geen vrienden op bezoek, niet veel familie op bezoek, dus al snel zoals de titel luidt “Donkere dagen” in het vooruitzicht. Een Kerst die wij allemaal niet snel zullen vergeten. Des te meer een reden om de single onder de aandacht te brengen ,voor alle mensen om ons heen. Citeer de eerste zin, is dan alles nu over? ,met de kerst echt alleen? Dat spreekt voor zich. En over de vraag wat de toekomt ons brengt, zullen we kort zijn, er volgen zeker nog veel “Donkere dagen”.

 

Ook willen wij graag alle radiozenders, dj’s en luisteraars, ondanks deze periode waar wij allemaal in leven, toch hele fijne gezonde en gezellige feestdagen toewensen en natuurlijk ook een gezond en muzikaal 2021.