· 

Frank Verkooyen


 

 

Frank Verkooyen – Geluk in alles 

 

 

 

Frank Verkooyen kan met z’n vrolijke nieuw single ‘Geluk in alles’ waarschijnlijk rekening houden met veel airplay bij de Nederlandstalige radiozenders, zowel in ons eigen land als in België. De zanger die al jaren als slogan ‘Feest begint met een …..F’ hanteert, maakt met deze productie, die afkomstig is uit z’n eigen The Boom! Music Studio, de liefhebbers van gezellige dansbare muziek blij. De credits hiervoor gaan ook naar de twee topmuzikanten Daniël Metz en Marcel Fisser die hun muzikale inbreng subliem hebben volbracht. Halverwege oktober verhuist The Boom! Music Studio overigens van Breda naar De Meern. In ieder geval blijft de vertrouwde ‘Verkooyen sound’ behouden.

 

De tekst van ‘Geluk in alles’ is geschreven door Rick ter Meer. ‘Ooit kwam Rick, die zelf ook zingt, bij mij in de studio om liedjes op te nemen. Ondertussen heeft hij voor een groot aantal bekende artiesten nummers geschreven. Zo zijn we dichter tot elkaar gegroeid. Omdat er inmiddels een hechte vriendschap is ontstaan weet hij waar ik graag over zing, namelijk over mooie vrouwen en een drankje in de kroeg. Rick bood me deze tekst aan zonder melodielijn. Die heb ik vervolgens zelf geproduceerd. Op deze manier vullen we elkaar perfect aan’, meent Frank.

 

‘Geluk in alles’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 30 september 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden van Redgell Media is hier  te bewonderen