Franky Pluym


 

 

Franky Pluym -  Aards paradijs 

 

 

Het gaat hard voor Franky Pluym. Zijn debuutsingle Stukje Van Mezelf werd heel goed onthaald in Vlaanderen en Nederland en een opvolger kon niet lang uitblijven. Met het frisse Aards Paradijs brengt Franky deze keer een vurige ode aan de liefde. 

 

Het nummer komt andermaal van de pen van auteur/componist Andy Vanspranghe, die ook de productie in handen nam. Topproducer Serge Feys (Monkey B Studio) tekende voor de mixing en de mastering.

 

Alle opnames vonden plaats in Sonic Hill Recording Studios te Poperinge en wederom kon Franky rekenen op de medewerking van topmuzikanten Pedro Desomer en Tim Van Quathem. Pedro speelde de prachtige piano-track in, terwijl Tim opnieuw de basgitaar voor zijn rekening nam. 

 

‘Stukje Van Mezelf was een eerder terughoudend nummer en deze keer wilde ik een heel vrolijke feel good song waarmee de lente en de zomer konden ingezet worden,’ lacht Franky. ‘Andy stelde enkele songs voor en Aards Paradijs sprong er meteen uit. Het is een krachtig, opbouwend nummer, waardoor ik mij als zanger echt kan smijten.’

 

Aards Paradijs is terug te vinden op de downloadplatforms. Binnenkort komt ook een videoclip beschikbaar op YouTube.