· 

Gerry Holland


 

 

Gerry Holland - Vier Een Feestje Met Mij

 

 

De nieuwe hit van Gerry Holland is uit! “Vier Een Feestje Met Mij” zingt hij in een vrolijk liedje wat meteen uitnodigt tot meezingen. Gerry Holland – of Gerry Berghoef voor zijn vrienden – is vooral bekend van “Laat De Hele Boel Maar Waaien” en andere hits zoals “Meisjes Van Het Leven”.

 

De compositie van “Vier Een Feestje Met Mij” komt weer uit de illustere Kees Tel hitstudio uit Helmond. Kees is vooral bekend door zijn produkties voor Gerard Joling en voor de Luizenmoeder. Kees speelt ook op deze hit de sterren van de hemel, allemaal met eigen instrumenten.

 

 

De Amsterdamse volkszanger Gerry Holland – de zingende taxichauffeur – is al vele jaren een begrip in de Nederlandstalige scene. Hij was pas dertien jaar oud toen hij meedeed aan zijn eerste talentenjacht in de Jordaan. Hij zong met Harry Slinger, Danny de Munk en Nico Haak en trad op met grootheden als Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings, André Hazes en vele anderen. Onlangs was Gerry te zien in het TV programma ‘Lang Leve De Liefde’.