· 

Glenn Thienpondt


 

 

Glenn Thienpondt  -  ode aan mijn Mama

 

 

 

Op haar toch wel jonge leeftijd werd zijn mama getroffen door het coronavirus. Na 4 weken van vechten heeft ze deze ongelijke strijd helaas verloren. Toen nam Glenn dit nummer op en bracht dit op haar uitvaart. Na de massale mooie woorden, felicitaties en vraag of hij het niet wilde uitbrengen, besloot Glenn dit te doen. Dit is een prachtig lied met mooie tekst en vooral om ook andere mensen een mooie steun aan te bieden.  Want een moeder vergeet je niet en blijft altijd in je hart. 

 

Tekst & Muziek : Joris Heyligers, Productie : Artsound

 

Glenn Thienpondt werd geboren en getogen in Gent op 5 januari 1990. Sinds zijn 6 jaar is hij al actief bezig met muziek en in vele drumbands speelde hij naarstig mee.

Op oudere leeftijd kwam er tussen zijn ouders een echtscheiding, hierdoor kwam Glenn terecht in een gescheiden gezin. Zijn pluspapa was muzikant en Glenn ondersteunde hem altijd mee naar optredens. Daar begon de eerste muziekmicrobe zich te nestelen. Soms mocht hij al eens een liedje ten beerde brengen en daar genoot hij van. Op één van deze optredens ontdekt Frans Babbelaar Glenn en Frans lieten hem wat solo optredens doen. Zijn eerste grote optreden was niet minder dan op de Gentse Feesten, daar mocht Glenn op de korenmarkt het voorprogramma van niemand minder dan Christoff doen. 

 

In 2016 werd hij ook Prins Carnaval van België, wat direct verklapt dat Glenn een sfeermaker is en de sfeer er direct inbrengt. De mooie succesmarge kwam en ook dat jaar kwam hij niet onopgemerkt in het programma "komen eten" en werd hij ook nog eens eindwinnaar. 

 

Glenn bleef dromen van een eigen single en in 2018 naam hij de daad bij het woord en besloten om een nummer te nemen. 

"Dans vanavond met mij" bleek niet een slecht idee, want het nummer sloeg aan.

 

Na zijn eerste succes is hij blijven doorgaan als een speer en de ene hit na de andere kwam uit en werd geschoren hoge toppen. Hij verscheen in verschillende hitparades en werd op vele radio's gedraaid. Hierdoor kreeg hij ook vele mooie voorprogramma's aangeboden, voor vele grote namen, waaronder Willy Sommers, Wim Soutaer, Jo Vally en Gene Thomas. het moet gezegd zijn, Glenn is een graag geziene artiest op vele Vlaamse podia. Steeds met de stralende glimlach begroeten en de ambiance volgt!

 

Reeds uitgebrachte singles :Dans Vanavond met mij, In jouw ogen staat geschreven

Door jou, Droom met mij, Ik verscheurde jou foto (Partymix) 

Zag ik jou eerder,Dans met  mij,Maak me met je glimlach blij, Dansen door de nacht