· 

Hans Bakker


 

 

Hans Bakker  – Geef het tijd

 

 

Nadat Hans Bakker in 2018 debuteerde met ‘Jouw liefde is veel mooier’ begon zijn zangcarrière serieuze vormen aan te nemen. De opvolgers ‘Lieve Meid’ en ‘Ik hou van puur’ verschenen een jaar later.  Zijn nieuwe paradepaardje ‘Geef het tijd’ is het gevolg van de samenwerking die hij drie weken geleden is aangegaan met producer Frank Verkooyen van studio The Boom!Music uit Breda. Hans vertelde wat hij in gedachten had en Frank ging er mee aan het werk. Een van oorsprong Spaans lied werd door Rick ter Meer voorzien een Nederlandstalige tekst. Hans was de koning te rijk en stond enkele dagen later het lied al in te zingen. Trots was hij ook toen hij zag dat Marcel Fisser verantwoordelijk was voor de gitaarpartijen.

 

De zanger uit Hoogeveen, die sinds januari 2020 als ZZP’er een klussenbedrijf runt, hoopt uiteindelijk van z’n hobby z’n beroep te maken. ‘Ik ben nu ook al een erg tevreden man. Ik heb een lieve vrouw en twee kinderen. Met Frank heb ik afgesproken dat we langzaam gaan opbouwen.  De vlotte liedjes die hij maakt spreken mij erg aan. In ieder geval heb ik het gevoel bij Frank op de juiste plek te zitten. Voorlopig denken we één single per jaar uit te brengen, maar als deze single een succes gaat worden kan het maar zo zijn dat die plannen gewijzigd worden.

 

‘Geef het tijd’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 8 juli 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip,  is hier  te  bewonderen