· 

Helene Fischer.


 

 

Helene Fischer.

"Die Helene Fischer Show - Meine schönsten Momente 

 

 

 

Helene Fischer brengt vandaag 

"Die Helene Fischer Show - Meine schönsten Momente (Vol. I)" uit

 

Het bevat hoogtepunten van Helene Fischer's prime time 'Helene Fischer Show' inclusief duetten met wereldsterren Luis Fonsi, Bryan Adams, Nick Carter, Eros Ramazzotti

 

Prime time ' Die  Helene  Fischer  show ', is een van de grootste hoogtepunten op de Duitstalige tv tijdens de kersttijd. De speciale show van dit jaar bevat  Helene Fischer 's persoonlijke meest favoriete showmomenten van de afgelopen negen jaar, die op 25 december  op TV (ZDF) zal worden uitgezonden  - prime time! De show bevat duetten met wereld- en nationale sterren, megahits en adembenemende live-optredens.

 

Het album dat bij de tv-show wordt geleverd, bevat  40  nummers  die door Helene  Fischer  zelf zijn uitgekozen  . Allemaal op een dubbel album (2CD digipack / 24 pagina's tellend boekje). De luxe editie bevat een extra  dvd /  BluRay  met audiovisuele inhoud van de uitvoeringen, evenals een  fotoboek van 60 pagina  's met de hoogtepunten van Helene Fischer van de afgelopen jaren.

 

Duitse popster, schlager-koningin en allround entertainer  Helene  Fischer  werd een van de meest populaire muzikale artiesten in de regio na haar opnamedebuut in 2006. Ze behaalde consequent hits in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voordat ' Farbenspiel'  in 2013 werd uitgebracht. een van de  meest succesvolle albums  in de Duitse geschiedenis. Haar hitsingle  'Atemlos durch die Nacht' stond  bovenaan de Duitse hitlijsten en werd   binnen  vijf dagen na release platina    en gaf  Helene  Fischer  bijna  50  gecombineerde  weken  aan de  top van de hitlijsten  in de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse. Haar succes zette zich voort met talloze succesvolle en  multi-platina  bekroonde albums.