· 

Henk Kamphuis


 

 

Henk Kamphuis - "Wanneer ze lacht"

 

 

 

Zanger Henk Kamphuis zweeft op wolken wanneer zij naar hem lacht, dat zingt hij in zijn nieuwe single “Wanneer ze lacht” De uit Utrecht afkomstige zanger Henk Kamphuis is niet meer weg te denken in het circuit. Door een samenwerking bij een Kerst en een Valentijns stream opname door Future Films, kwam Henk Kamphuis in contact met Future Music die een aantal platenlabels beheert. Er is daarna samen besloten om de Single “Wanneer ze lacht” op te nemen en uit te brengen onder het label van Double You Music NL. Het nummer is geschreven door Jeffrey Weber de zoon van! De bijpassende videoclip en het artwork is gedaan door The Clip Academy NL wat een onderdeel is van Future Films.

 

Henk Kamphuis is gerust allround te noemen en zeer zeker uitstekend geschikt om een feest muzikaal te omlijsten. Waar Henk Kamphuis heeft gezongen was het altijd een top-feest. Deze feestzanger heeft een uitgebreid repertoire in het Nederlands en natuurlijk ook in het Engels. Omdat een echte feestzanger niet zonder een paar Duitstalige nummers kan is Henk Kamphuis van plan om een paar echte schlagers in te studeren. Van luisterliedjes tot meezingers: met feestzanger Henk Kamphuis haal je de allerhoogste kwaliteit voor een vriendelijke prijs in huis.

 

Nu laat hij u meezingen met zijn nieuwste single “Wanneer ze lacht” en hij zou het natuurlijk ook heel prettig vinden als zijn nummer veel te horen is op de radio