· 

Hennie van der Vis


 

 

Hennie van der Vis - Nooit meer over

 

 

 

Hennie van der Vis stuurt met haar nieuwe single “Nooit meer over“ een liefdesbrief aan haar overleden vader. “Dit lied is het mooiste kerstcadeau dat ik ooit heb gehad!” aldus Hennie: “Ik ben zo dankbaar dat dit liedje op mijn pad is gekomen, echt alsof het zo moest zijn! Een klein wondertje waarmee ik een zware maar dierbare periode op een hele mooie manier kan afsluiten.”. De single “Nooit meer over” gaat over alle liefdevolle herinneringen van een dochter aan haar vader die nog

waardevoller worden als je afscheid hebt moeten nemen. Hennie: “Dat gevoel dat ik altijd mijn vaders kleine meid ben gebleven…de trots in zijn ogen als hij naar mij keek, dat draag ik nu als een warm hart bij me!”

 

“Nooit meer over” is een gevoelige ballad waarin heel veel mensen zich zullen herkennen. Hennie

durft hierin haar kwetsbare kant te laten zien en dat is bijzonder want naast haar lange carrière als duo zangeres waarin haar brede repertoire toch vooral bestond uit vrolijke meezingers, is ze nu ook de weg ingeslagen die dicht bij haar hart ligt.

 

Hennie: “Ik heb alleen maar geluisterd naar mijn eigen gevoel en dat voelt zo puur…en daarom hoop ik oprecht dat heel veel mensen datzelfde gevoel op hun eigen manier ook ervaren bij “Nooit meer over”