· 

Jaap Reesema


 

Jaap Reesema - Als Je Voor Me Staat

 

 

Jaap Reesema pakt uit met Nederlandstalig debuutalbum

 

Na de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ is Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De single belandde zowel in België als in Nederland op nummer 1 en heeft intussen meer dan 52 miljoen streams op de teller staan. Nadien bleef de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’. Echter bleef een nieuw album uit. Tot nu.

 

Zijn Nederlandstalige debuutalbum heeft als titel ‘Als Je Voor Me Staat’. Op de plaat staan naast bekende hits ook een aantal prachtige nieuwe songs, waaronder zijn meest recente single ‘Als Je Voor Me Staat'. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap Reesema goed naar voren en hebben ze de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs.

 

“Het uitbrengen van mijn Nederlandstalige debuutalbum voelt erg speciaal. Ik heb de afgelopen periode goed de tijd genomen om eraan te werken. Het uitbrengen van een album is bijzonder en dat moet je goed doen, vind ik. Als ik naar de songs luister ben ik enorm trots en ik hoop dat de luisteraars de liefde en effort voelen die ik er samen met mijn team in heb gestoken”, aldus Jaap Reesema.

 

Het album 'Als Je Voor Me Staat' is vanaf vandaag, vrijdag 10 februari, te bestellen en te beluisteren via deze link.

 

Naast de release van het album is Jaap Reesema momenteel bezig aan zijn uitverkochte clubtour. Samen met een liveband zal hij met de 'Als Je Voor Me Staat'-tour langsheen verschillende zalen in Nederland trekken. Alle tourdata zijn te vinden op jaapreesema.nl/clubtour.