· 

Jaman


 

Jaman - ‘Oh jij’ 

 

 

Jaman bewandelt met ‘Oh jij’ nieuwe weg

 

Jaman heeft in z’n muzikale carrière al een aantal wegen bewandeld. Hij stond onder contract bij een grote platenmaatschappij. Dat betekende ook dat hij met een vast team moest werken. Dat heeft Jaman overigens jarenlang met veel plezier gedaan en spreekt ook geen slecht woord over de teamleden. Toch kreeg hij af en toe producties uit andere studio’s te horen waarvan de verfrissende sound hem enorm aansprak. Contractuele verplichtingen belemmerden hem om ‘buiten de deur’ te gaan shoppen, Het contract werd ontbonden en Jaman ging z’n eigen koers varen. Zijn schip raakte op een gegeven moment stuurloos met als gevolg dat hij weer terugkwam bij z’n oude platenbaas. Uiteindelijk bleek dit van korte te zijn. Hij startte z’n eigen platenlabel dat vanwege het grote aantal artiesten dat zich hierbij aansloot, uit z’n voegen groeide. De coronapandemie gooide roet in het eten, met als gevolg dat besloten werd om er een punt achter te zetten. Jaman maakte daarna nog een uitstapje zodat hij ‘in the picture’ bleef. De laatste tijd heeft Jaman goed nagedacht en hakte de knoop door Jaman Music een nieuwe leven te geven. Zijn nieuwe single ‘Oh jij’, die opgenomen is bij Sonic Solutions in Roosendaal, verschijnt op 9 maart 2022 op dit label.

 

Jaman: ‘Ik ben met het team van Sonic Solutions in gesprek gegaan omdat ze bekend staan om de moderne sound die ze produceren. In eerste instantie wilde ik één single bij hen opnemen, maar omdat ik zo tevreden ben over ‘Oh jij’ heb ik meteen afgesproken dat zij een heel album mogen maken. Sterker nog…….er zijn al 5 nieuwe nummers klaar. Qua uitvoering is de nieuwe single te bestempelen als een soort ‘Oh Leilah’ 2.0 . De tekst, met een knipoog naar de corona, is geschreven door Hans Louws. Hij is een meester in het bedenken van woorden’, aldus Jaman.

 

Jaman is vanaf heden te boeken bij Lukassen Producties. Hij is ook heel erg blij dat alles nu weer mag. De afgelopen twee jaar ging hij vaak met z’n muziekbus op pad om kleine optredens te verzorgen. Hij hoopt nu de grote menigte weer te verblijden met z’n optredens.