· 

Jamie Short


 

 

Jamie Short -  “Meer dan lust”

 

 

Albanese hit is debuutsingle voor Jamie Short 

 

Jamie Short, 23 jaar uit Oldenzaal, is auto inkoper/verkoper van beroep en zijn hobby's zijn zingen en met auto's bezig zijn. Zijn debuutsingle heeft als titel “Meer dan lust” Dit nummer is een cover van een grote hit van een Albanese pop- en folkzangeres Silvia Gunbardhi, die in haar thuisland bekend werd met het nummer “Të ka lali shpirt”, dat ze samen met twee Albanese artiesten uitbracht.

 

Ik zing wel eens in cafeetjes of op een feestje en na de tijd kwam altijd de vraag of ik geen eigen liedjes had. Door meerdere keren de vraag te hebben gehad, heb ik toch de keus gemaakt om daar aan te gaan werken en een eigen nummer te gaan maken. Dus ben ik goed gaan zoeken en wilde wat origineels hebben wat eigenlijk nog niemand had gedaan maar wel weer in de Hollandse stijl. Toen ben ik bij dat nummer uit de Balkanlanden uitgekomen en daarmee aan de slag gegaan.

 

Met een eigen gemaakte tekst op het nummer en er een Hollands tintje aangegeven wil Jamie Short hierop zijn debuut als zanger van Nederlandstalige lied vieren.

 

Ik wil zeker verder met muziek en hoop in de toekomst nog veel meer nummers te maken, aldus een trotse Jamie Short.

 

Natuurlijk is mijn nummer te downloaden bij; O.a Spotify, Deezer I-Tunes en overige downloadportals