· 

Jan Stavast


 

 

Jan Stavast - ''Morgen wordt alles beter'' 

 

 

Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe, hoopt dat het allemaal beter gaat worden en zingt dat in zijn nieuwe single. De titel is tot stand gekomen omdat ik vaak zeg als er iets tegen zit “Morgen wordt het beter” en iedereen doet daarvoor zijn best. Nu in Corona tijd hopen we toch ook dat het morgen beter wordt. Ook dit nummer komt wederom uit de studio van Martin Sterken die ook de tekst heeft geschreven. Een prachtige productie zoals Jan zelf ook al aangeeft.

 

Jan Stavast heeft een enorme passie voor zingen, dat blijkt ook wel, want dit is zijn 3e single al dit jaar waar hij mee komt en er komen er nog een aantal aan, vertelde hij. Naast dat hij ondernemer is in de transportwereld, heeft hij al vele jaren muziek gemaakt in verschillende bandjes als drummer en als zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden.

 

Zoals u waarschijnlijk al wel weet is Jan Stavast zowel zakelijk maar ook als artiest een door pakker, want na zijn debuutsingle “Ik denk aan jou” in 2020 bracht hij de volgende nummers “Vrienden” en “Jij bent alles” en “De Chauffeur” en nu dus “Morgen wordt het beter” De komende tijd werken we aan meer nummers voor een volledig album. Hier heb ik heel veel zin in en ik hoop dan ook dat dit nummer ook veel gedraaid zal gaan worden op verschillende radiozenders.