· 

Jan Stavast


 

 

Jan Stavast De Chauffeur

 

 

Jan Stavast woonachtig uit Borger in het mooie Drenthe is ondernemer in de transportwereld met ongeveer 140 chauffeurs in dienst, naast zijn werk heeft Jan nog een hele grote passie en dat is zingen. Hij heeft dan ook al op veel podiums gestaan door het hele land.

 

In deze tijd van Corona is zijn personeel erg druk met pakketbezorging, zoals Jan Stavast zelf zegt dit is Top Sport. Daarom besloot hij een nummer te maken waarin hij omschrijft wat er als pakketbezorger vooraf gaat en tijdens zijn rit. Al vroeg in de ochtend zijn deze mensen bezig om hun wagen te pakken en dan de weg op. Want de chauffeur moet er op letten dat alles netjes bij de cliënt aankomt, aldus Jan. Met deze nieuwe single “De Chauffeur” hoopt deze sympathieke Drent zich weer vaak op de landelijke radio te horen, net als met zijn vorige nummers.

 

Jan Stavast maakte al vele jaren muziek in verschillende bandjes, deed dat als drummer en als zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden. Toch besloot Jan Stavast als soloartiest verder te gaan, dat paste beter bij zijn eigen werk. Hij kwam in 2020 met zijn debuutsingle “Ik denk aan jou” en kort daarna kwam hij met de single “Vrienden” en dat smaakte naar meer , vandaar dat hij 2021 begon met een nieuwe single “Jij bent alles” wat momenteel op vele zenders te horen is en nu dan “De Chauffeur”

 

Dit lied “De Chauffeur” is eigenlijk gewoon even wat hij tussendoor doet maar wel met een hele bijzondere reden, want zo bedankt hij zijn chauffeurs, dat is toch een prachtig gebaar.