· 

Jan Stavast


 

 

 

Jan Stavast - Jij bent alles

 

 

Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe, heeft een enorme passie voor zingen. Naast dat hij ondernemer is in de transportwereld, heeft hij al vele jaren muziek gemaakt in verschillende bandjes als drummer en als zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden. In Augustus vorig jaar kwam Jan Stavast als soloartiest met zijn debuutsingle “Ik denk aan jou” en in Oktober met zijn 2e single “Vrienden” en dat smaakte naar meer.

 

Met deze nieuwe single “Jij bent alles” hoopt deze sympathieke Drent zich weer vaak op de landelijke radio te horen, net als met zijn vorige nummers. Dit nieuwe nummer heeft een vleugje Schlagergehalte wat lekker in het gehoor ligt. Het liedje gaat over de liefde die hij krijgt maar ook geeft in zijn relatie, maar ook dat mensen een beetje liefde nodig hebben in het leven, niet alleen nu, maar eigenlijk altijd!! Ook dit nummer is net als zijn vorige singles een tikkie autobiografisch waar Jan toch wel graag op doorgaat, want dit past bij hem. Het blijft zeker niet bij deze 3e single, want hij gaat deze week alweer de studio in om nog eens 2 nummers op te nemen die dan ook nog voor de zomer van 2021 gaan uitkomen.

 

Het nummer “Jij bent alles” komt wederom uit de studio van Martin Sterken die ook de tekst heeft geschreven. Een prachtige productie zoals Jan zelf ook al aangeeft. Martin kan er wel wat van, en mensen die ik niet vergeten mag zijn Lana Wolf die garant stond voor het koorwerk en Jan de Vrieze om zijn gitaarpartijen, een team waar ik trots op ben, aldus Jan Stavast.