· 

Jannes


 

 

Jannes - 'k Vraag Het Jou Alleen

 

 

Speciaal voor zijn trouwe fans lanceert Jannes single ”'K Vraag Het Jou Alleen” van zijn succesvolle Album ‘Liever Bij Jou’

 

Als dank voor alle waardering trakteert Jannes zijn fans met de lancering van single “'K Vraag Het Jou Alleen”. Het nummer maakt deel uit van het succesvolle album ‘Liever Bij Jou’, dat onlangs genomineerd werd voor de Buma NL Award, in de categorie ‘Meest Succesvolle Album Hollands’.

 

'K Vraag Het Jou Alleen

 

Het nummer “'K Vraag Het Jou Alleen” is samen met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar geschreven en geproduceerd. De nummer 3 van het album ‘Liever Bij Jou’, staat garant voor een echte meezinger. De herkenbare Jannes sound, pakkende tekst, gevoel en emotie, kenmerken ook dit nummer. 

 

YouTube

 

In tijden dat we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten, wil Jannes zijn fans toch laten weten hoe belangrijk ze voor hem zijn. Hiervoor gebruikt hij allerlei social mediakanalen en vooral zijn YouTube kanaal is hierin een belangrijke geworden. De laatste maanden heeft hij meerde videoclips gemaakt, die op zijn kanaal te zien zijn. Ook voor zijn nieuwe single “'K Vraag Het Jou Alleen” heeft hij een prachtige clip opgenomen. Deze wordt binnenkort op YouTube gelanceerd. Abonneer je om niets te missen!

 

'K Wil het niet geloven

 

Vanaf vandaag is het nieuwe nummer “'K Vraag Het Jou Alleen” te beluisteren of te downloaden via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. De fantastische videoclip is te zien op YouTube. Volg Jannes op zijn social media en duim mee voor die fantastische Buma NL Award!