· 

JBJ


 

 

JBJ - Zo lang het nog mag 

 

 

De zangers van JBJ  komen met nieuwe akoestiche  nummer 'Zolang'

 

Na het succesvolle akoestische nummer “Leun op mij” wat zij in februari 2021 uitbrachten als eerbetoon aan de zorgverleners komen de muzikanten Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker met dit prachtige akoestische nummer “Zolang het nog mag”

 

De 3 heren, op dit moment werkend onder de artiesten naam JBJ, zijn al sinds de uitbraak van het Coronavirus lekker bezig om mooie akoestische muziek te maken. Dat leverde ook twee heel bijzondere eigen producties op. Te beginnen met ‘Leun op mij’ van Ruth Jacott, waar zij een aangepaste tekst op maakten om zorgverleners te bedanken voor hun tomeloze inzet. En dan nu het nummer “Zolang het nog mag” waarbij zij een prachtige videoclip aan het strand bij het kampvuur hebben gemaakt. Het verhaal in deze single verteld eigenlijk wat zij gewoonweg doen, muziek maken en zoals de titel al vermeld, doen zij dit zolang het nog mag.

 

Natuurlijk hopen deze 3 top muzikanten dat er snel weer meer mag, zodat zij hun theatertour weer kunnen oppakken

 

Wij willen graag iedereen uitnodigen om de clip te bekijken, het brengt de sfeer van de wereld waarin wij nu leven en het nummer naar voren