· 

Jeff van Vliet


 

 

Jeff van Vliet  - ''op een dag''

 

 

 De in Oostzaan wonende Jeff van Vliet begint het voorjaar van 2021 met een prachtig nummer met de titel “Op een dag” dit nummer is geschreven door Frank Berghuis.

 

Een tijdje geleden loop ik in mijn woonplaats Oostzaan tekstschrijver Frank Berghuis toevallig tegen het lijf, deze sprak mij aan en vertelde mij dat hij een mooi lied had liggen met de titel “Op een dag” wat op mijn lijf geschreven zou zijn. Natuurlijk stond ik daar direct voor open en ben de studio van Mario Veltman ingegaan en hebben er samen een prachtig productie van gemaakt. Een Ballad die er zeker mag zijn, zowel ik, als Mario en Frank denken dat “Op een dag” wel eens heel groot succes kan gaan worden, aldus een trotse Jeff van Vliet.

 

Jeff van Vliet geboren in Amsterdam is zeker geen onbekende in het artiestenwereldje en naast zijn vele werk als zanger is hij een drukke zelfstandiger in het bestratingswerk. Hij is een zanger van het levenslied en is blij dat In de loop der jaren het levenslied zich ontwikkeld heeft tot een populaire stijlvorm.

 

Zo heeft Jeff van Vliet in de afgelopen jaren al diverse eigen nummers uitgebracht om er maar even een paar te noemen die veel te horen waren op de radio “t’ Is niet mijn fout” “Last Minute” “Uit de weg” “Voorbij” “Gabber” en “Ben zo gelukkig in mijn leven” en dan nu “Op een dag”.