· 

Jet Gerrits


 

 

Jet Gerrits  "Kerstmis wil ik samen vieren" 

 

 

Voor Jet Gerrits uit Pannerden is ondanks de Corona crisis, het jaar 2020 toch een mooi muzikaal jaar. Zij wil dit dan ook afsluiten met een prachtige eigen kerstsingle geschreven door Patrick Weemaes uit Belgie, die ook haar vorige nummer heeft geschreven. Natuurlijk is de opname weer gedaan bij haar vaste producer Roy Otters van ANROProductions.

 

Door een live concert bij ANROProduction op YouTube/ Facebook had de presentator Martin Westrik  het over of ik dit jaar een kerstnummer zou gaan uitbrengen. Eigenlijk was hier geen spraken van, want mijn single “Is er dan toch een ander” zit nog volop in de promotie en dan nu al een Kerstnummer. Dezelfde avond kreeg ik bericht van Patrick Weemaes of ik interesse had om toch een kerstnummer uit te brengen want hij had er al één gemaaktmet de titel “Kerstmis wil ik samen vieren”.Ik heb hem wel honderd keer doorgelezen en beluisterd dat de tekst mij echt raakte en zeker in deze tijd dat ik vond er toch iets mee moest gaan doen. Dit overlegt met mijn man en hij had al wel wat ideeën hoe de band er uit moest komen te zien. Roy Otters gebeld voor een afspraak en in één avond een band gemaakt en ingezongen en het resultaat is boven verwachting. Ik hoop dat dit lied “Kerstmis wil ik samen vieren”de mensen zullen raken zoals het nummer mij ook raakt.

 

Natuurlijk hoop ik dat veel radio station en ook de grotere stations dit nummer gaan draaien,want wij zijn zeer content met het resultaat. Tevens wens ik alle luisteraars en fans hele fijne Kerstdagen toe en alvast een sprankelend 2021