· 

Johan Rensen


 

 

Johan Rensen - Ja,ik kom er aan 

 

 

Johan Rensen met zijn comeback zomerplaat  JA, IK KOM ERAAN

 

Ja, ik kom eraan is de nieuwe single van de sympathieke Zoetermeerse zanger Johan Rensen. Nadat hij reeds diverse ballads heeft uitgebracht, vond hij het tijd voor een wat vrolijker liedje. Hij ging daarvoor een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music die met deze productie meteen de spijker op de kop sloeg.

 

Na een lange periode waarin er niet veel mogelijk was, is dit nummer een soort comeback zomersnummer. Vandaar ook de titel Ja, ik kom eraan. Het liedje is bedoeld om de mensen te motiveren om weer dingen te gaan ondernemen. In dit geval dus weer plezier met elkaar maken in bars, kroegen en op evenementen. Iets wat 2 jaar lang vrijwel stil heeft gelegen, aldus Johan.

 

Met deze vrolijke noot wil ik eindelijk eens laten zien hoe ik het leven op dit moment bekijk. Positief, met uiteraard het geluk van mijn kinderen op de eerste plaats, maar ook wil ik uitdragen dat we weer plezier moeten gaan maken in het leven. Met een gezellige en makkelijk mee te zingen tekst hoop ik dat straks heel Nederland deze zomer mee gaat zingen, glundert Johan.