· 

Johan Heeren


 

 

Johan Heeren – Jij bent alles 

 

 

 

Johan Heeren covert tijdloos nummer van Johnny Cash .

 

Johan Heeren heeft patent op tweetalige singles. Zo verschenen zowel Nederlandstalige als Engelstalige versies van ‘’ ‘Voor altijd mijn liefste’, ‘Onder de volle maan’, ’Puerto de Llansa’, ‘Viva Mexico’, ‘Hey baby que paso’, ‘Zonder jou’, ‘Maria’ en ‘Dromen’, en werden ‘Sheila’ & ’ Engel of duivel’ zelfs ook in een Duitstalige versie op de plaat gezet. Ook nu komt de altijd charmante zanger uit Roosendaal met een meertalig project welke heeft geleid tot de release van zijn nieuwe single: ‘’Jij bent alles/ Ring of fire”

 

Johnny Cash, scoorde met het liedje ’Ring of fire’ (wat in 1963 als enige single track van het gelijknamige album is uitgebracht) een mega hit. Vandaar dat Johan, die houdt van dit soort muziek en bekend is met het coveren van liedjes uit vervlogen tijden enige tijd geleden.  tekstschrijver en collega Jack van Raamsdonk benaderde om een Nederlandse tekst te maken voor het liedje Ring of Fire. Johan Heeren en zijn team hopen dan ook dat hij zowel met de Nederlandse als de Engeltalige uitvoering van het liedje het publiek en de radiostations kan verrassen met zijn versie van de single ’Ring of Fire’.

 

De opnames en productie van deze uiterst pakkende en dansbare single, vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal.. De bijpassende tweetalige videoclip die geschoten is door De Neve Media zal binnenkort te bewonderen zijn op YouTube, en de diverse clipkanalen. 

 

‘Jij bent alles’ ‘Ring of fire’ van Johan Heeren zal na 16 september uitsluitend digitaal te verkrijgen zijn via de welbekende downloadportals en daarnaast zijn de nummers te streamen via de streamingsdiensten . Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Event/ JC- Records/ JC-Travel.