· 

John van Oosterhout


 

 

 John van Oosterhout - Jouw mooie ogen 

 

 

Het is weer een paar jaar geleden dat John van Oosterhout met een nieuwe single uit kwam. Niet omdat John geen zin had, maar door alle toestanden door de corona heeft het allemaal wat langer geduurd dan wat de bedoeling was. Toch heeft John het laatste anderhalf jaar niet stil gezeten. De tijd die vrij gekomen was door de corona heeft John benut om na te denken en om aan nieuwe liedjes te werken.

 

Het eerste nieuwe nummer waar John nu mee komt is een heerlijk, vrolijk, uptempo nummer. Een nummer met een lekkere beat en de vrolijke klanken van de accordeon.

Het lied met de titel “Jouw mooie ogen” is een lied dat gelijk in je hoofd blijft hangen en wat uitnodigt om gelijk mee te gaan zingen. Jouw mooie ogen is een lied wat door vele dj’s, radiostations e.v.a. opgenomen gaat worden in hun repertoire en uitzendingen.

John van Oosterhout de sympathieke zanger uit het Brabantse Oosterhout gaat met dit lied zijn fans en luisteraars weer blij maken.

 

De vele reacties die John inmiddels al heeft gekregen van collega artiesten en andere muziekkenners liegen er niet om, en de verwachtingen zijn dan ook dat het lied “Jouw mooie ogen” het ver gaat brengen en een blijvertje is in de Nederlandstalige muziek.