Johnny Romein en Soraya


 

 

Johnny Romein en Soraya - De waarheid van 't leven

 

 

 

Hoe mooi kan het Volkse genre zijn in haar puur en oprechtheid.

Misschien voor velen ’n verrassing dit gelegenheids-duo, maar hun voorliefde voor Muziek kennende is dit meteen samen 1.

 

Soraya met haar heerlijke oer Amsterdamse temperament en klank, dat helaas bijna al tot een uitstervend ras behoort, en daarnaast het doorleefde stemgeluid van Johnny Romein, dat menig Amsterdams Volks zingt tijdens zijn jarenlange optredens.

 

Een ding is zeker, laten we trots zijn op dit ’vooralsnog’ gelegenheids duo. puur om het feit dat het een stukje nostalgie en sentiment in zich heeft dat eigenlijk toebehoort aan Nationaal Cultuurgoed, zoals Johnny Jordaan & Tante Leen, Willy & Willeke Alberti maar ook in latere jaren bijvoorbeeld Het Holland Duo

 

Als we het over het Volkse Genre hebben is het dan uiteindelijk ook niet verwonderlijk dat deze single is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, die juist deze snaar van sentiment door alle jaren heen weten te raken bij alle fans van deze Oerhollandse Muziek.

 

De Waarheid Van ’t Leven, is uit het leven gegrepen en voor een ieder zo herkenbaar.  Een prachtige single van Johnny Romein & Soraya dat hopelijk vervolg krijgt met nog veel meer nieuwe en mooie oprechte klanken van ons heerlijke Volkse Genre.