· 

Jordy Carrero


 

 

Jordy Carrero - Trots (ALBUM)

 

 

Met “Trots” presenteert Jordy Carrero zijn debuut album

 

Jordy Carrero, droomde vanaf het begin van zijn professionele zangcarrière om een heel album op te nemen en uit te brengen.

 

De groei die Jordy doormaakte single na single zorgde voor een vrij snelgroeiende schare fans, die ook al meerdere keren vroegen of er ook een album zou gaan komen.

Nu is het eindelijk dan zover, eigenlijk later dan hij zelf had gehoopt, mede door de corona pandemie, maar ook omdat je op een album wel een stuk diversiteit moet kunnen laten zien.

 

Het album “Trots” is er een om door een ringetje te halen, diversiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij dit album. Jordy is dan ook met recht TROTS op het eindresultaat, ‘Een droom die werkelijkheid is geworden, ik had nooit kunnen denken dat ik ooit zo een prachtig album zou mogen maken. Het team om me heen voorziet me van goed advies en daarbij is er ook blindelings vertrouwen in deze mensen die al jarenlange ervaring hebben in de muziek’, aldus een enthousiaste Jordy

 

Het album "Trots" is verkrijgbaar vanaf 12 november 2021 en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.