· 

Justin Haverhorst


 

Haagse zanger Justin Haverhorst lanceert album

‘Stoffige Koffers’ met 12 videoclips

 

 

 De in 1994 geboren en getogen Haagse zanger/ entertainer Justin Haverhorst is sinds 2014 actief in de Nederlandse muziekwereld. Zijn repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Nederpop, Nederlandse volksmuziek en feestmuziek. Hij is te boeken voor optredens vanaf 30 minuten tot avondvullende programma’s en verzorgt indien gewenst tevens gastoptredens. 

 

Justin heeft reeds bescheiden succesjes gehad met singles als: ‘Annemiek’, ‘Ik heb je lief’, ‘Het is een nacht’, ‘Weekend’, ‘Wat zou je doen’, ‘Kom en ga met mij mee’ en ’Eenzame Kerst’.

 

In 2019 gaat Justin Haverhorst een samenwerking aan met Peter van Kesteren van Leico Music wat resulteert in de succesvolle powerballad ‘Wij kunnen alles overwinnen’. Deze single wordt breed opgepikt en tot op de dag van vandaag nog regelmatig gedraaid op RadioNL.

 

Ruim een jaar geleden kwam Justin Haverhorst met het idee om een coveralbum op te nemen. ‘Ik vind dat er heel veel mooie Nederlandstalige nummers bestaan, daarom besloot ik een coveralbum te maken met liedjes van bekende Nederlandstalige zangers zoals als Rob de Nijs, Frank Boeijen en natuurlijk Andre Hazes’, aldus Justin. 

 

Zo ontstond het idee voor ‘Stoffige Koffers’ dat op de albumhoes als ‘stoffige covers’ geschreven staat. Het zijn dus allemaal ‘oude’ nummers in een nieuw jasje. Samen met Arthur van Schendel van ADS Studio and Music Productions heeft Justin zijn idee uiteindelijk uitgewerkt tot wat het nu is. Elke maand kwam er weer een nieuwe cover met bijpassende videoclip online op zijn Youtubekanaal, waarvan de productie werd verzorgd door Jaap van Didden van JvD Recording.

 

Nu een jaar later, heeft Justin besloten om al deze prachtige nummers op een verzamelalbum uit te brengen. Helaas gooide covid-19 even roet in het eten waardoor de laatste 2 covers wat vertraagd waren. Maar nu is het album dan toch klaar met 12 prachtige covers, waarvan track 12 ‘Als je alles weet’ er echt uitspringt en voor de RTV-stations bedoelt is als promo-single. De release en promotie worden weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.