· 

Kees en Sonja


 

 

Kees  en Sonja - Lovely Signorita

 

 

Kees Plat en Sonja Onderstal zorgen voor palingsound 

 

Op 25 Maart 2022 presenteren Kees en Sonja de release hun nieuwe single “ Lovely Signorita”, een vrolijk en zomers liedje met de herkenbare en enige echte palingsound uit Volendam. Kees Plat zanger/gitarist van de Tribute To The Catsband uit Volendam en Sonja Onderstal vormen vanaf 1 Maart 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja.

 

Kees Plat is op jonge leeftijd begonnen met zijn eerste bandje Double Trouble en daarna volgde o.a. Friends en Stampvast. In 2002 heeft Kees de Tribute To The Cats opgericht, welke in 2022 hun 20 jarig jubileum zal vieren. Als fan van de Tribute To The Catsband kwam Sonja na een concert in contact met Kees. Samen delen ze de “passie “voor muziek en paste Sonja’s stem perfect bij Kees zijn stem voor de nummers van The Cats en BZN. Sonja Onderstal is thuis opgegroeid met muziek, en al als tiener zong ze in diverse bandjes, later is Sonja ontdekt door Koos Alberts en heeft ze een aantal singles en een album uitgebracht, welke zeer succesvol in Duitsland zijn geweest.

 

In de afgelopen 2 jaar hebben Kees en Sonja hard gewerkt aan het maken van een repertoire voor hun nieuwe show het “Volendams Muziekspektakel” dat bestaat uit de unieke combinatie van de grootste hits van The Cats en BZN en diverse Volendamse artiesten. Deze show is een groot succes in Nederland en België 

 

Het nummer “Lovely Signorita” is te downloaden via de bekende downloadstreams