· 

Kees Plat & Sonja Onderstal


 

 

Kees Plat & Sonja Onderstal - Mary’s Boy Child

 

 

Palingsound & Kerstmuziek kan samen in ''Marys Boy child''

 

Kees Plat zanger/gitarist van de Tribute to the Catsband en de band Stampvasten allround zangeres Sonja Onderstal vormen sinds dit jaar een nieuw duo in Nederland onder denaam Kees en Sonja.Voor hun eerste single laten ze horen dat de echte palingsound en kerstmuziek samen pastin het prachtige nummer “Mary’s Boy Child”. Dit nummer is ooitook gezongen door The Cats, maar voor anno 2020 heeft Kees Plat Music Productions er een nieuwe bewerking opgemaakt met de zeer herkenbare palingsound uit Volendam.

 

Kees Plat uit Berkhouten Sonja Onderstal uit Ede kennen elkaar al jaren Kees Plat treed als zanger/ gitarist van de Tribute to the Catsband, maar ook solo (met de hits van The Cats en de jaren '60) op in Nederland en Belgie.Sonja Onderstal treed als allround zangeresop in Nederland, met Engelstalige hits uit de jaren 70-80, maar ookmet de gezelligste Nederlandse feestliedjes voorbij van o.a.Imca Marina, LUV, Corrie Konings, Marianne Weber e.v.a.

 

Tot op een dag ze samen een aantal nummers zongen van O.a. BZN, deze stemmen klonken samen zo mooi dat ze besloten om dit vaker te doen. En zoontstond in Februari dit jaar dus het nieuwe duo Kees & Sonja. Zo hebben ze afgelopen maandeneen aantal try-outs en optredens verzorgt met hun nieuwe show “Het Volendams Muziekspektakel” met de grootste hits van The Cats en BZN, Anny Schilder, Jan Smit, Nick en Simon, e.v.a.een geweldig succes en fans waren zeer onder de indruk van dit nieuwe duo.

 

Dat deze sound ook met kerst te horen zal zijn,komt natuurlijk door deze geweldige debuutsingle van Kees & Sonja met “Mary’s Boy Childenwensen beiden u liefdevolle en gezonde kerstdagen toe.