· 

Kees Versluys


 

 

Kees Versluys – Kersttafereel

 

 

Kerst 2020. Warme huiselijkheid en een paar gezellige dagen in kleine kring doorbrengen is het maximale wat we in 2020 kunnen beleven tijdens de Kerstdagen.

 

Hoe toepasselijk is dan ook de videoclip die bij de track van het Kerstnummer "Kersttafereel" van Kees Versluys is opgenomen.

 

We zullen binnenshuis iets meer werk maken van de Kerstversiering en het Kerstmenu. Een mooie grote, goed gevulde Kerstboom en natuurlijk het winterdorp of de traditionele Kerststal met beelden, zal bij veel mensen niet ontbreken. De mooi verpakte cadeaus en Kerstkaarten krijgen meer betekenis dan ooit. Zeker nu, in deze bijzondere tijd, is het belangrijk om door te gaan met het vieren van de feestdagen.

 

We herdenken de mensen die nu door hun naasten gemist worden en kijken hoopvol uit naar het komende jaar. Wie weet komt er snel een oplossing voor de crisis, waar vele anderen en wij als entertainmentbranche mee te maken hebben.

 

De single "Kersttafereel" was vorig jaar al opgenomen, maar is nu bijzonder actueel en daarom wordt deze track dit najaar officieel uitgebracht.

 

Kees Versluys.

 

ZangerKees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, vijf albums uitgebracht. Te weten: Personality (1997), Endeavour (2002), Golden Songs To Remember Volume I (2018), Beleef Het Leven (2018) en Golden Songs To Remember Volume 2 (2019). Ook heeft hij vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond, met deze Elvis In Memory Shows trekt hij ook door het land, waarbij nu vanwege Covid-19 geldt, dat alle shows helaas uitgesteld zijn.

 

Hiernaast heeft Kees zijn Nederlandstalige repertoire. Met zijn singles “Souvenir“, “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ , ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”, “Morgen Is Nog Heel Ver Weg” , “Draai Je Niet Om”, “Beleef Het Leven”, “Vanaf Vandaag” en “In Lijn”, kreeg hij veel aandacht bij Radio en TV. Inmiddels kent men Kees Versluys weer als zanger van nieuw, eigen Nederlandstalig repertoire. Ballads, maar ook diverse feestnummers. Kortom voor elke gelegenheid weet Kees de sfeer te zetten, “FeestPop & Rock & Roll”.

 

Kees zijn publiek is trouw en de schare fans groeit elke dag. Ook is Kees enorm betrokken bij zijn fans en dat komt uit het hart. BELEEF HET LEVEN, een boodschap die hij eenieder wil meegeven. Pak de dag, geniet van alles wat om je heen is, want niets is vanzelfsprekend en dat kunnen we nu met zijn allen ondervinden.