· 

Kevin Madero & Sophie


 

   

Kevin Madero & Sophie - Jij Bent De Reden 

 

 

 

Met ‘Jij Bent De Reden’ leveren Kevin Madero & Sophie een fantastische Nederlandstalige popballad af. De uit Eindhoven afkomstige Kevin Madero produceerde de basistracks hiervoor in zijn eigen studio en het inzingen en afmixen gebeurde onder bezielende leiding van Manfred Jongenelis. Kevin Madero was al op jonge leeftijd bezeten van muziek en 10 jaar geleden verscheen zijn debuutsingle. Sindsdien heeft hij met diverse singles succes weten te behalen en veel aiprlay op de radio stations weten te vergaren.

 

Het idee voor de single ‘Jij Bent De Reden’ stamt van Kevin en op zoek naar een geschikte duetpartner kwam hij uit bij de 21-jarige Sophie.

 

Sophie kreeg het zingen als dochter van zanger Dennis Jones met de paplepel ingegoten. Ze nam op 13-jarige leeftijd al deel aan The Voice Kids, en naast haar rechtenstudie vindt ze het leuk om te zingen. Onlangs debuteerde zij als zangeres met een duet met haar vader op de single ‘Deel Van Jou’ waarmee ze veel te horen was op de radio zenders.

 

Voor ‘Jij Bent De Reden’ werd een sfeervolle videoclip geschoten welke volop hier  te zien is en  op de bekende clipkanalen.