· 

Kris Kross Amsterdam Antoon en Sigourney K


 

 

 Kris Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K ‘Vluchtstrook’ 

 

Kris Kross Amsterdam releast met Antoon en Sigourney K single ‘Vluchtstrook’

 

‘Vluchtstrook’ sluit voor Kris Kross Amsterdam een uitermate succesvol jaar vol hits af. Samen met Antoon en Sigourney K is een track gemaakt die alles in zich heeft om wederom een grote hit te worden. Het nummer met zijn kenmerkende melodielijn gaat over het koste wat het kost redden van een liefdesrelatie, waarvoor je echt alles overhebt. Zelfs met 130 kilometer per uur over de vluchtstrook scheuren. “Een situatie die we allemaal hebben meegemaakt”, aldus Kris Kross Amsterdam.

 

Het is voor het eerst dat hitformatie Kris Kross Amsterdam samenwerkt met Antoon (bekend van hit ‘Hyperventilatie’) en Sigourney K (succesvol met ‘Vreemde Voor Mij’). Over en weer was iedereen al fan van elkaar, maar verder dan een snelle ‘hoi’ of ‘succes’ in het voorbijgaan op festivals was het tot nu toe niet gekomen. Door eindelijk de krachten te bundelen, werd een effectief creatief proces gestart. “In totaal hebben we maar drie sessies nodig gehad. We zijn eind oktober voor het eerst samengekomen en ‘Vluchtstrook’ komt nu al uit! We zijn zo enthousiast dat we niet tot het nieuwe jaar willen wachten.”

 

Sinds hun wereldhit 'SEX' (samen met Cheat Codes) uit 2016 heeft Kris Kross Amsterdam zich stevig genesteld als onmiskenbare hitsensatie in de nationale en internationale muziekindustrie. De broers Jordy en Sander Huisman, en MC Yuki Kempees, maakten meerdere hits, waaronder ‘Whenever,’ met Conor Maynard

en 'Hij Is Van Mij', met Maan, Tabitha & Bizzey.