· 

Lars de Graaf


 

 

Lars de Graaf - Huilen doe jij niet meer

 

 

Tweede single van Lars de Graaf gaat over zijn zoontje 

 

Mijn zoon betekend alles voor mij, het liedje moest gaan over de liefde ik krijg van mijn zoontje, en hoe snel hij opgroeit, dit wilde ik graag in een lied verwerkt hebben. Met behulp van Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn die de tekst maar ook de muziek heeft gemaakt zijn we tot dit mooie liedje gekomen en ben er super blij mee!

 

Aldus Lars de Graaf Lars de Graaf geboren en getogen in Deventer is een zanger die wel vanaf kleins af aan al zingt met veel plezier, maar nog maar kort echt als artiest wat meer bekendheid krijgt. Hij is Nederland aan het veroveren en dan komt ineens de coronatijd om de hoek kijken en komen optredens stil te liggen. Toch wil Lars de Graaf nadat zijn debuutsingle in 2018 “Voel je dan niet” goed scoorde in Nederland nu komen met een 2e heuse eigen single en dook dus de studio in. Geniet van dit nummer “Huilen doe jij niet meer” zijn geweldige stem, we hopen dat hij u ook mag raken en natuurlijk ook van de mooie bijbehorende videoclip waarin zijn zoontje natuurlijk niet mag ontbreken.

 

De naam van zanger Lars de Graaf zal u niet gelijk opvallen, ook omdat hij dus nog niet zo lang bezig is. Maar is nog jong en heeft een mooi stemgeluid waar wij dan ook nog veel van gaan horen.