· 

Leen Zijlmans


 

 

Leen Zijlmans – Jij bent het leven voor mij

 

 

Leen Zijlmans kreeg, nadat hij tijdens z’n deelname aan The Voice Senior het levenslied ‘Jij bent het leven voor mij’ ten gehore bracht zoveel positieve reacties dat hij de knoop doorhakte om dit lied op single uit te brengen. Leen wist met zijn bijzondere herkenbare stemgeluid het originele nummer van Willy Alberti & André Hazes vele harten voor zich te winnen. Voor Leen  was dit toch wel één van de hoogtepunten uit z’n carrière.  

 

‘Ik heb het met heel veel plezier gedaan en ben ervan overtuigt dat ik het meest haalbare eruit heb gehaald. Ik heb Leen twee keer weg mogen zetten zoals Leen moet zijn.  Uit de reacties blijkt dat veel mensen mijn liedjes waarderen. Je ontmoet tevens andere mensen die je een compliment geven. Al met al kan ik terugkijken op mooie herinnering’, glundert Leen.

 

Een ander hoogtepunt zou op zondag 1 november 2020 plaatsvinden in het Chassé Theater te Breda. Op die dag zou Leen vanwege z’n 50 jarig artiestenjubileum, een middag- en avondshow geven. Vanwege de coronacrisis wordt dit muzikale evenement verplaatst naar 28 maart 2021. Volgens Leen is er één troost. Hij is niet de enigste die een evenement moet verplaatsen. ‘Het is wel heel jammer. De timing was perfect. Het zou de puzzel compleet hebben gemaakt. Nu blijven er een paar puzzelstukjes liggen die worden ingevuld als het zover is’, aldus Zijlmans. 

 

‘Jij bent het leven voor mij’’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 14 oktober 2020 via de legale downloadshops,  maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. Dat geldt overigens voor alle nummers die Leen heeft uitgebracht.