· 

Leo Nardell


 

 

Leo Nardell bezingt z’n levensverhaal in nieuwe single

 

 

 

Op het Smaragd label verschijnt de nieuwe single ‘Vandaag vergeet ik alle zorgen’ van Leo Nardell.

Ondanks dat Leo zeer tevreden was over de samenwerking die hij in 2019 aanging met Studio One , is hij van mening dat hij zich bij Smaragd Music meer als een vis in het water gaat voelen.

Omdat Leo vindt dat de sound van Manfred Jongenelis beter bij hem past, hoopt hij dat Smaragd Music hem in alle windstreken van Nederland op de kaart kan en gaat zetten.

 

Zoals de kop al beschrijft betreft het een autobiografische productie van de bovenste plank. ‘Alles klopt aan deze single. Zowel het arrangement als de tekst die door Frank van Etten en Manfred Jongenelis zijn gemaakt. Ik vertelde tijdens de bespreking dat de coronacrisis mij aan het denken heeft gezet. Ik liep vaak over straat en was de weg even kwijt. Toen ik geld had, had ik vrienden. Ik zag ze elke week, maar doordat ik in de ellende terechtkwam, bleven zij ook weg.. Door de corona heb ik ontdekt dat de wereld klein is geworden en eigenlijk niet veel mensen om me heen nodig heb. Dan denk je waar je allemaal mee bezig bent geweest. Ik speelde open kaart en dat waren de ingrediënten die Frank heeft verwerkt in ‘Vandaag vergeet ik alle zorgen’. Het is m’n ware levensverhaal van A t/m Z. Ik zat echt heel diep aan de grond’, onthult Leo.

 

Het team waar Leo nu een stapje verder mee wil gaan is ervan overtuigt dat deze radiovriendelijke single hoge ogen zal gooien. Diverse instrumenten waaronder de accordeon en de gypsy gitaar maken het lied compleet.