· 

Levi van den Akker


 

 

Levi van den Akker – Waar Stranden We Vanavond?

 

 

 

Levi van den Akker begon ooit als chauffeur van Ferry de Lits die hij assisteerde tijdens zijn optredens. Tot het moment was aangebroken dat Levi zelf eens de microfoon pakte. Al snel wist hij het zeker: hij wilde zelf zingen. Met als gevolg dat hij in 2019 zijn eerste single uitbracht ‘Toen Ik Geld Had, Had Ik Vrienden’, waarmee hij voor het eerst enige landelijke aandacht kreeg.

 

Nu, een jaar later, pakt Levi het allemaal nog serieuzer aan. Hij zocht de juiste mensen om zich heen en dat blijkt goed uit te pakken. Billy Dans, René Karst en Jessica Hoogeboom schreven tekst en muziek voor zijn nieuwe single getiteld ‘Waar Stranden We Vanavond?’ het nummer werd geproduceerd door Hans van Vondelen. Dit team stond al eerder garant voor menige hit.

 

Het is een heerlijke, dansbare plaat met zomerse klanken geworden. Zo’n liedje dat na twee keer horen niet meer uit je hoofd gaat. Voor de videoclip zijn sfeervolle beelden geschoten op het water en in het centrum van ’s-Hertogenbosch. De vooruitzichten zijn gunstig en zoals het er naar uitziet zal het nummer ongetwijfeld veelvuldig op de Nederlandstalige stations te beluisteren zijn.