· 

Lisette van der Ploeg


 

 

Lisette van der Ploeg - Vlinders

 

 

15-jarige Lisette van der Ploeg zingt over Vlinders in haar buik

 

‘Vlinders’ is de titel van de nieuwe cd-single van de 15-jarige talentvolle zangeres Lisette van der Ploeg uit Leiderdorp!

 

Afgelopen Kerst werd haar prachtige debuut-single ‘Laat het altijd Kerstmis zijn’ goed ontvangen en werd ze regelmatig gedraaid op diverse zenders waaronder TV-Oranje.

 

Ditmaal is er gekozen voor een catchy, hitgevoelige en dansbare opvolger, waarvan de melodie of je wilt of niet in je hoofd blijft hangen! Dit zou zomaar de zomerplaat van het jaar 2020 kunnen worden. Haar mooie, heldere en zuivere stem blijft mooi overeind bij de krachtige, stuwende en vrolijke dancebeat.

 

Een leuk detail is, dat de internationaal bekende percussionist Daniel Bloem Berretty van o.a. Massada, zijn medewerking aan deze productie heeft verleend. Dankzij zijn krachtige, dynamische en ritmische begeleiding, swingt deze vrolijke plaat de pan uit.

 

De muziek is gemaakt door de veelzijdige componist Danny Ferdinandus, die al eerder diverse successen behaalde met o.a. Dani Vermeulen. De single ‘Samen’ werd door TV Oranje zelf gebombardeerd tot ‘Oranje Kroon’. Lisette’s vader Marcel van der Ploeg is verantwoordelijk voor de pakkende tekst en aangezien deze over vlinders in je buik gaat, is er een professionele clip gemaakt in de Vlindertuin te Leidschendam. 

 

Ondertussen is Lisette alweer druk bezig in de studio met nieuw materiaal en dus kunnen we in de toekomst nog veel meer gaan verwachten van deze jonge, sympathieke en talentvolle zangeres.