· 

Lola Lee


 

 

Lola Lee laat van zich horen met ‘IK WIL UIT!’.

 

 

Op dit moment zitten we nog in een lockdown, maar wanneer binnenkort de terrassen en cafés open gaan, staat "zangeres" Lola Lee weer te trappelen om het podium te betreden. Bijna een jaar heeft het podiumbeest weinig van zich laten horen, maar ze komt sterker terug dan ooit te voren. De Limburgse Lellebel brengt haar nieuwe single uit via de Duitse Update-Media-Group. 

Voor de Nederlandse markt heet het lied ‘Ik ga uit’ en is de tekst geschreven door Marc Didden (auteur van de biografie van Ria Valk). De tekst van het lied past goed bij deze tijd, waarbij iedereen snakt naar het normale leven en er weer eens ouderwets op uit wil gaan. Het idee achter dit lied is van Evert Masthoff, bekend als schrijver van de hit ‘Sollicitere!’ van de Jansse Bagge Band. Gelijktijdig met de Nederlandse versie komt bij de oosterburen het lied uit onder de titel ‘Nachgeschminkt’ met een tekst van theaterauteur André Wening. Hij draagt ook zorg voor de eigentijdse remix van het lied. 

 

Lola Lee is geen onbekende op de vaderlandse podia. Ze trad in 1995 als Amanda Lear op in de Soundmixshow van Henny Huisman. Ze was in vele landelijke programma’s te gast o.a. bij de NCRV, Veronica en bij ‘Mooi weer de Leeuw’, waar ze Adje toezong met ‘Oh Adje kom in m’n badje’. Ze had hitnoteringen in België, Duitsland, Mexico, Noorwegen, Singapore etc. etc. met "Ding Dong Song ( You touch ny tra-la-la)". 

Met haar nieuwe single ‘Ik wil uit!’ probeert ze nu de Nederlandse hitlijsten te bestormen.  

 

Lola Lee zegt: ‘Ik hoop, dat binnenkort alles weer snel normaal wordt en dat we weer het leven kunnen vieren. Met mijn nieuwe single neem ik daar al een voorschot op.Als alles weer open gaat, is Lola Lee met haar show ook weer als vanouds te boeken voor alle bruiloften, verjaardags-, personeels-, bedrijfs of tuinfeesten.

 

https://www.lolalee.nl