Maarten Seegers


 

Maarten Seegers - Kleuren

 

 

Door regelmatig wat te posten op social media werd Maartin in augustus 2022 benaderd door Talpa met de vraag of hij mee wilde doen met het programma Liedje op het eerste gezicht. In eerste instantie was hij wat terughoudend, maar heeft uiteindelijk ja gezegd. Je krijgt immers niet elke dag de kans om op televisie te mogen zingen, aldus Maarten. Ik vond het ontzettend spannend, want ik had nog nooit opgetreden, of op een podium gestaan. Maar na de eerste paar woorden gezongen te hebben voelde ik de zenuwen wegvloeien en ging de rest eigenlijk vanzelf.

 

Begin januari ben ik dan ook voor de allereerste keer de studio van Jeroen Russchen en Robert Vredeveld ingegaan. Robert liet mij een aantal demo’s horen en bij het beluisteren van ”Kleuren” werd ik gelijk enthousiast en hebben wij het nummer opgenomen. Je kunt je bijna niet voorstellen hoe ontzettend trots ik was toen ik het eindresultaat hoorde en eerlijk gezegd kan ik het nog steeds niet bevatten.

 

kleuren uitgebracht door Nationale Artiesten Parade is vanaf 12 april 2023 is hier en via de bekende streamingsdiensten  te beluisteren. de beelden van de clip, opgenomen door Jules Peters  (De Moor Media) , kun je bewonderen hier op

YouTube en de sociaal media van Maarten Seegers